Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Τι τσάντα να επιλέξεις ανάλογα με το ντύσιμο σου

  • Feb 09, 2017
  • Comments: 0

Απαραίτητες για κάθε γυναίκα, οι τσάντες δίνουν στο ντύσιμό σου την τελευταία πινελιά. Όχι όμως και τη λιγότερο σημαντική!

Ταιριάζει όμως κάθε τσάντα σε κάθε περίσταση;

Όχι. Για αυτό το λόγο σου δίνουμε κάποιες προτάσεις για να ταιριάξει συγκεκριμένα είδη τσάντας με διάφορα στυλ.


Κλασσικό Ντύσιμο

Άνεση, ποιότητα, ισορροπία είναι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν το κλασσικό ντύσιμο. Ένα στυλ που βγάζει προς τα έξω τη σταθερότητα και την κομψότητα, στοιχεία που απαιτεί από κάθε κομμάτι του συμπεριλαμβανομένης και της τσάντας.

Οι άκαμπτες τσάντες χειρός είναι ιδανικές για να ταιριάξουν σε αυτό το ντύσιμο. Εναλλακτικά ένας λιγότερο βραδινός φάκελος μπορεί να γίνει εξίσου καλή επιλογή.

Προτείνουμε:
Casual Office Ντύσιμο

 

Κάτι ανάμεσα στο πιο αυστηρές γραμμές ενός επίσημου business look και στην πιο χαλαρή casual εμφάνιση το στυλ αυτό δεν είναι πάντοτε ξεκάθαρο που ξεκινάει και που τελειώνει. Είναι ωστόσο αγαπημένο ακριβώς εξαιτίας αυτών των επιλογών και της άνεσης που προσφέρει.

Μια εύκαμπτη τσάντα χειρός ή ώμου (όπως αυτές) ταιριάζει εξαιρετικά στον πιο άνετο χαρακτήρα του casual office.

 

Προτείνουμε:


Boho Ντύσιμο

Το Boho Style συνδυάζει στοιχεία από διάφορα στυλ πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα που είναι ταυτόχρονα κομψό και χαλαρό, μοιάζοντας επιμελώς ατημέλητο.

Οι τσάντες σε μορφή πουγκιού ολοκληρώνουν άψογα το Boho στυλ στο ντύσιμό σου.

Προτείνουμε:


Street Style

Άνετο και καθημερινό το street style σου επιτρέπει να περισσότερο ίσως από οποιοδήποτε άλλο στυλ να εκφράσεις την προσωπικότητά σου κάνοντας περισσότερο ή λιγότερο απλές επιλογές ή εμπλουτίζοντας ένα street style ντύσιμο με στοιχεία από άλλα στυλ.

Πιο είδος τσάντας θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα σε αυτό το ντύσιμο από τα σακίδια πλάτης ( backpacks) ; Εναλλακτικά μια τσάντα ταχυδρόμου είναι επίσης καλή επιλογή.

Προτείνουμε:


Βραδινό Ντύσιμο


Περισσότερο ή λιγότερο επίσημο το βραδινό ντύσιμο έχει συνδυαστεί με μικρότερα μεγέθη τσάντας χωρίς αυτό ωστόσο να είναι πάντα απαραίτητο.

Εκτός από τον κλασσικό πια φάκελο, μία μεσαίου μεγέθους τσάντα χειρός ταιριάζει άνετα με ένα βραδινό ντύσιμο. Δες μερικές προτάσεις βραδινές τσάντες εδώ!

 


Comments: 0
No comments
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*